Tradium-mekaniker tæt på æresmedalje ved VM i Skills

Sander Stensgaard Kristensen havde taget orlov fra sin uddannelse som maskinskinmester for at være med til VM i Skills i Abu Dahbi. Foto: Tradium/Jakob Lerche.

RANDERS: Den 22-årige personvognsmekaniker Sander Stensgaard Kristensen fra Randers var to points fra en æresmedalje, da han deltog i verdensmesterskabet i Skills  i Abu Dhabi i efterårsferien.

Sander Stensgaard Kristensen opnåede 698 points – kun to points fra 700 points, der var kravet for at have fået en ”Medaillon for Excellence” med hjem fra de fire spændende konkurrencedage, der sluttede torsdag.

Konkurrencen startede mandag, og i løbet af de fire dage skulle der løses otte opgaver. Opgaverne handlede blandt andet om bremser, undervognsophæng og motoradskillelse. Desuden blev f.eks. arbejdsmiljø og arbejdsstillinger indraget i bedømmelsen.

Oplevelse for livet

“Det har været en oplevelse for livet,” siger Sander Stensgaard Kristensen til Tradium.dk.

“Uanset placering er det ikke en oplevelse, jeg ville have været foruden. Jeg har vundet en masse erfaring og gode kammerater på landsholdet.”

Randrusianeren, der er udlært hos bilfirmaet Pedersen & Nielsen på Århusvej, vandt DM i Skills for personvognsmekanikere i 2016 i Fredericia.

Vil være maskinmester

Sander Stensgaard Kristensen læser nu til maskinmester i AAMS (Aarhus Maskinmester Skole), hvor han egentlig skulle have været i gang med 4. semester i sin uddannelse. Men han har i efteråret haft orlov fra studierne for at kunne forberede sig til konkurrencerne i Dubai.

Danmark blev placeret som nummer 10 ud af 60 deltagende lande med to bronzemedaljer og otte ”Medaillons for Excellence”. Flere af de danske deltagere var kun få points fra at kunne få en æresmedalje.

Det er erhvervsskolen Tradium i Randers, der har stået for træningen frem til konkurrencerne i Abu Dhabi, og skolens har også betalt Sander Stensgaard Kristensen løn i træningsperioden.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

Få gode råd på Østervold om indbrud

Varevognen, der torsdag parkeres på Østervold, og lederen af forebyggelsessektionen ved Østjyllands Politi politikommissær Allan Aarslev. Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi parkerer torsdag en varebil og et par betjente på Østervold, hvor det bliver muligt for randrusianerne at få gode råd, så de kan undgå indbrud i deres bolig. Læs videre “Få gode råd på Østervold om indbrud”