Dødsbilist havde ikke noget kørekort

RANDERS: Den 55-årige mand, der lørdag blev fængslet i fire uger efter dødsulykke fredag middag i Langå, havde ikke noget kørekort. Det var han administrativt fradømt for en måned siden, skriver Randers Amtsavis.

Ifølge flere vidner kørte manden med høj fart gennem rundkørslen ved Gydevej, hvor ulykken skete. Han kørte ind over højen midt i rundkørslen og ramte herefter en 14-årig pige på cykel, der blev dræbt på stedet.

Den 55-årige forsøgte at flygte fra stedet, men flere vidner fik ham overtalt til at blive indtil politiet kom. Han var så påvirket, at han næsten ikke kunne afgive en udåndingsprøve.

Grundlovsforhøret ved Retten i Randers, hvor den 55-årige blev fængslet frem til den 20. maj, blev gennemført, selv om han ikke selv var tilstede. Han blev behandlet for skader i ryggen, som han pådrog sig i forbindelse med ulykken.

Den 55-årige er sigtet for uagtsomt manddrab i forbindelse med en trafikulykke, spirituskørsel og vanvidskørsel.

Læs også: 55-årig fængslet efter trafikdrab

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.