45-årig indbrudstyv opsporet via stjålet computer

RANDERS: 45-årig mand fra Randers meldte torsdag sig selv på politistationen i Randers efter politiet havde fundet ud af, at han stod bag et indbrud på Højmarksvej onsdag.

Ved indbruddet blev blandt andet stjålet en computer, som blev sporet til den ejendom, hvor den 45-årig mand bor. Det skete via et instaleret program i computeren “Find My Mac”.

Politiet fik en henvendelse om den adresse, hvor computeren befandt sig, fra et familiemedlem til den person, der havde fået stjålet computeren.

Politiet opsøgte den 45-årige, den bor i den boligblok, der er på adressen, fordi han tidligere er kendt for at have begået indbrud.

Efter at være blevet lukket ind i lejligheden af et familiemedlem fandt politifolkene flere tyvekoster fra indbruddet på Højmarksvej.

Den 45-årige var imidlertid ikke på bopælen. Efter telefonisk kontakt til den 45-årige blev det aftalt, at han skulle komme på politistationen senere på dagen.

Her blev han anholdt, og han bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør.

Den 45-årige er sigtet for yderligere to indbrud i Randers begået for næsten et år siden på Hjulmagervej og Tyttebærvej i Randers. Her havde man nemlig fundet dna-spor, der matcher den 45-årige.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.