Få gode råd på Østervold om indbrud

Varevognen, der torsdag parkeres på Østervold, og lederen af forebyggelsessektionen ved Østjyllands Politi politikommissær Allan Aarslev. Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi parkerer torsdag en varebil og et par betjente på Østervold, hvor det bliver muligt for randrusianerne at få gode råd, så de kan undgå indbrud i deres bolig.

Efterårsferien er traditionelt et tidspunkt på året, hvor der bliver begået mange indbrud, og i et forsøg på at få østjyderne til at gøre mere for at undgå indbrud i deres hjem, kører politiet i efterårsferien en oplysningskampagne.

Der vil blandt andet blive delt materiale ud, og betjentene vil samtidig lytte til borgernes erfaringer i forhold til indbrud.

“Indbrudstyvene trækker for alvor i arbejdstøjet, når andre tager på ferie,” siger vicepolitiinspektør Gert Bisgaard i en pressemeddelelse, som politiet har udsendt i anledning af kampagnen, og opfordrer til øget opmærksomhed.

“Hvis du sikrer dit hus ordentligt og laver en aftale med naboerne om at holde øje med huset, så gør du tyvenes arbejde sværere og mindsker risikoen for indbrud. Hvis du ser mistænkelige personer eller biler i nabolaget, så ring til politiet med det samme.”

Politiet er på Østervold fra kl. 13.00 til kl. 15.00.

Læs også brochuren fra Kriminalpræventivt Råd om, hvordan du mindsker risikoen for indbrud.

http://ipaper.ipapercms.dk/DKR/Beskytdigmodindbrud/

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.