Bilist kørte fra politiet med stjålen trailer

politi2

RANDERS: Flere politipatruljer standsede efter en længere biljagt natten til fredag en bilist på Baunehøjvej i Randers. Den 34-årige mand fra Randers forsøgte at flygte fra politiet med en stjålet trailer på bilen.

Det var en politipatrulje, der blev opmærksom på den 34-årige lidt før kl. 2.00, da han kørte i nordlig retning på motorvejen. Betjentene signalerede, at de ville tale med ham, men han forsøgte at flygte.

Flere politipatruljer blev tilkaldt, da den 34-årige kørte op fra motorvejen ved Purhus og fortsatte med stor hastighed gennem Vestergade i Faarup, indtil han blev standset på Baunehøjvej.

Her forsøgte han næsten at køre en politibetjent ned lige inden han blev standset, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Der venter den 34-årige en lang række sigtelser i forbindelse med den videre efterforskning af sagen. Bilen, som han kørte i, var afmeldt. Desuden er han sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og for tyveri af traileren samt en lang række overtrædelser af færdselslovgivningen.

Østjyllands Politi venter, at han bliver løsladt efter end afhøring.

Du kan tilmelde til Randersnews på Facebook her.