Hverdagskunst på regionshospitalet

Lone Hayden og Knud Andersen fra Hornslet var blandt de første, der så udstillingen, da den var hængt op. Foto: Region Midtjylland/Helle Brandstrup Larsen.

RANDERS: Indtil udgangen af december kan alle interesserede se en foto-udstilling på Regionshospital Raders, der viser dagliglivet i fire europæiske storbyer.

Udstillingen er en del af Aarhus og Region Midtjylland som europæisk kulturhovedstad i 2017.

Seks fotografer skildrer livet i storbyerne San Sebastian i Spanien, Hull i England, Pafos på Cypern og Aarhus i Danmark i fotografier.

På billederne optræder mennesker i alle aldre, situationer og med forskellig baggrund.

Kultur og sundhed

“Som en del af regionens indsats på kulturområdet, har vi fokus på, hvordan kultur kan spille sammen med sundhed,” siger Kim Kofoed Hansen, direktør for Regional Udvikling i Region Midtjylland, i en pressemeddelelse om udstillingen.

“Samtidig er det vigtigt for os, at så mange borgere som muligt har adgang til at opleve kultur, og derfor er jeg rigtig glad for, at det er lykkedes os at få udstillingen vist på Randers Regionshospital.”

Kunstudstillingen kan ses ved Klinik For Kvindesygdomme og Graviditet. Den nærmeste indgang til udstillingen er gennem indgang 3, Østervangsvej 54.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.