51-årig kvinde fængslet i surrogat

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 51-årig kvinde blev lørdag formiddag ved Retten i Randers fængslet i surrogat i fire uger. Hun er mistænkt for at have forårsaget en brand i en beboelsesejendom på Vølundsvej fredag eftermiddag.

Politiet mener, at den 51-årige startede branden i sin lejlighed.

Selv om politiet ifølge Randers Amtsavis endnu ikke har fastslået hvor ilden startede, blev kvinden fængslet. Hun skal dog opholde sig på en psykiatrisk afdeling i fængselsperioden, hvor hun også skal gennemgå psykologiske undersøgelser.

Kvinden forklarede, at hun intet husker om hvad der skete fredag eftermiddag. Desuden forklarede hun, at hun for kort tid siden blev udskrevet fra en psykiatrisk afdeling på et sygehus, og at hun i den seneste tid har forsøgt selvmord flere gange.

En del beboere i ejendommen på Vølundsvej er genhuset efter branden. Flere lejligheder i ejendommen er ubeboelige på grund af røg og vandskader efter beredskabets slukning af branden.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.