Kommunen henter stabschef i Syddjurs

Brian Sloth - ny stabschef i Randers Kommune fra den 1. december. Foto: Randers Kommune.
Brian Sloth – ny stabschef i Randers Kommune fra den 1. december. Foto: Randers Kommune.

RANDERS: Randers Kommune har ansat Brian Sloth, der i dag er chef i ledelsessekretariatet i Syddjurs Kommune, som ny stabschef i rådhuset på Laksetorvet. 

Han bliver fra den 1. december chef for Staben for politik, kommunikation og digital Service. Her skal han blandt andet stå for betjeningen af politikerne i byrådet – muligvis landets i øjeblikkede mest splittede byråd.

Han har i Syddjurs Kommune haft en tilsvarende stilling i perioden fra 2012 til 2014. I dag arbejder han med HR-udviklingen og opbygning af et nyt ledelsesgrundlag, som det hedder i den pressemeddelelse, som Randers Kommune har udsendt om ansættelsen torsdag eftermiddag.

“Brian Sloth har et solidt afsæt inden for væsentlige områder som betjening af byråd, borgerservice, udvikling af organisation og at drive forandringer,” siger kommunaldirektør Hans Nikolaisen i pressemeddelelsen.

“Der er væsentlige erfaringer”.

Brian Sloth er uddannet på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet og har efteruddannet sig i ledelse og forhandling. Han har også i en periode arbejdet som kok i Ebeltoft.

Han afløser Frederiks Gammelgaard, der tidligere på året forlod Randers til fordel for en stilling i Skanderborg Kommune.

Du kan tilmelde til Randersnews.dk på Facebook her.