42-årig bilist blev skåret fri fra bil efter færdselsuheld

 

 

 

 

 

 

RANDERS: En 42-årig kvindelig bilist fik mandag den 22. januar klippet taget op på den bil, som hun kørte i, da hun var impliceret i et færdselsuheld på Randersbro. Hun havde stærke rygsmerter efter uheldet, og redningsmandskabet besluttede derfor at skære bilen op, så hun kunne løftes ud, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 42-årige fører af bilen blev efterfølgende kørt på skadestuen på Regionshospital Randers sammen med en 16-årig passager på bagsædet. En anden 16-årig pige, der var passager i bilen, slap uskadt fra sammenstøddet.

Efterfølgende viste det sig, at ingen var kommet alvorligt tilskade.

Uheldet skete, da en 42-årig mand kørte op i bagenden på kvindens bil.

Han blev efterfølgende sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende bil, fremgår det af døgnrapporten.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.