Borger fandt sin stjålne cykel på hjemmeside

 

 

 

 

RANDERS: En 66-årig mand fra Randers blev søndag morgen anholdt på sin bopæl i Randers SV og sigtet for hæleri af cykler.

En mand, der havde fået stjålet sin cykel, fandt den annonceret til salg på hjemmesiden dba.dk. Han lavede en aftale med den 66-årige om at få lov til at se cykel søndag morgen samtidig med, at han havde kontaktet politiet.

Da en politipatrulje mødte op på den 66-åriges adresse få minutter efter den bestjålne mand havde lavet aftalen om at få lov til at se cykel, kunne den bestjålne mand fortælle, at det var hans cykel. Den havde det rigtige stelnummer, ligesom andre kendetegn afslørede, at der var tale om den stjålne cykel.

Betjentene fandt på adressen flere cykler, der også viste sig at være stjålne – bl.a. et mountainbike.

Den 66-årige er blevet sigtet for hæleri.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.