Fem bilister taget for narkokørsel

RANDERS: Østjyllands Politi havde en travl onsdag eftermiddag og  nat til torsdag den 2. august i randersområdet. Det blev bl.a. til anholdelse af fem bilister, der blev fundet positive, da de blev testet for narkokørsel.

Den første – en 29-årig mand – blev anholdt på Ringboulevarden i den nordøstlige del af byen lidt efter kl. 16.00. Han blev også sigtet for spirituskørsel.

Næsten halvanden time efter blev en 27-årig mand standset på Ægirsvej i den nordvestlige del af byen.

Først på aftenen – omkring kl. 19.30 – blev en 30-årig mand standset på Viborgvej i den nordvestlige del af byen.

Lidt efter kl. 1.00 blev en 28-årig mand stadset på Skelvangsvej – også i den nordvestlige del af byen. Han blev samtidig sigtet for at køre bil uden at have en kørekort og for at køre i en bil, der ikke er indregistreret.

Et par timer senere var det en 21-årig mand, der blev standset på Ægirsvej – endnu engang i den nordvestlige del af byen.

Politiet måtte også rykke ud til et indbrud på Rypevej i Assentoft, der blev anmeldt kl. 21.00, ligesom der tidligere på dagen var et mindre færdseluheld på Viborgvej, hvor en 61-årig kvinde mistede herredømmet over bilen og kørte ud i rabatten. Hun blev bragt på sygehuset for at blive undersøgt. Bilen fik mindre skader.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.