Bilka åbnet i Randers

Folk var stået tidligt op for at være med til åbningen af det nye Bilka i Randers. Foto: Salling Group.

RANDERS: Flere hundrede mennesker stod i kø, da Bilka i Randers tidligt fredag morgen den 3. august åbnede sit nye supermarked i de ombyggede kvicklylokaler i Randers Storcenter.

Der er tale om det 19. Bilka-varehus i landet, og der blev holdt korte taler af borgmester Torben Hansen og Karen Salling, der sidder i bestyrelsen for Salling Group – det tidligere Dansk Supermarked.

Efter talerne blev kunderne lukket ind i varehuset i grupper på 150 hvert andet minut, så de bl.a. kunde sikre sig nogle af de tilbud, som varehuset åbnede med. De sidste i køen bliver lukket ind i varehuset cirka en time efter den officielle åbning.

Ombygningen af varehuset, der har kostet et to-cifret millionbeløb, har stået på siden januar. Op til åbningen har håndværkerne arbejdet nærmest i døgndrift for at blive færdig til tiden, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Salling Group beskriver varehuset som det mest topmoderne varehus i landet. Det skyldes bl.a. co2-besparende køleanlæg, brede gange og store skilte, fortæller varehuschef Jan Møller i pressemeddelelsen.

Det nye varehus beskæftiger 422 personer – lige fra chefer til deltidsansatte.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.