Kategorier
Uncategorized

35-årig fireogethalvt år i fængsel for narkohandel

RANDERS: En 35-årig mand er ved Retten i Randers blev idømt fireogethalvt års fængsel for besiddelse af omkring kilo amfetamin. Desuden fandt retten det bevist, at han havde til hensigt at sælge amfetaminen videre.


Den 35-årige mand blev den 25. september standset i en bil på Hobrovej. Der blev fundet 2, 98 kilo amfetamin i bilen, mens politiet i forbindelse med en ransagning i den 35-åriges hjem fandt yderlige en mindre mængde amfetamin.

Det er politiets Særlig Efterforskning Vest, der har stået for efterforskningen. Gruppen står for bl.a. efterforskning af organiseret narkokriminalitet i Jylland og på Fyn, og var i forbindelse med andet arbejdet kommet på sporet af den 35-årige Efterforskerne besluttede at se nærmere på hans adfærd for godt en måned siden, og derfor blev han standset og anholdt på Hobrovej.

Den 35-årige erkendte i retten, at han ville overdrage amfetamin til en anden person. Derudover erkendte han også salg af 132 gram amfetamin over flere gange de seneste år.

Den 35-årige modtog dommen.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.