Kategorier
Uncategorized

Politiet fandt masser af narko

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: Østjyllands Politi anholdte onsdag flere personer i randersområdet, der blev sigtet for handel med narkotika eller for at være i besiddelse af narko, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport torsdag den 23. april.

En 31-årig mand blev en times tid før midnat standset af en patrulje på gaden i Randers, mens to andre blev opsøgt i deres hjem.

Da politiet henvendte sig til den 31-årige smed han en pose fra sig og knuste mobiltelefoner ved at smide dem hårdt ned på jorden.

Posen indeholdte flere små poser med portioner, og politiet fandt også hashposer på manden, da han blev visiteret. Der blev fundet mere end 100 småposer med hash, fremgår det af døgnrapporten.

Ved en efterfølgende ransagning hos manden blev der også fundet en stor mængde hash. Den 31-årige er sigter for salg af narko.

Godt en time tidligere på aftenen havde en 25-årig mand, der bor i en lejlighed i Randers, undladt at åbne døren, da politiets specialpatrulje bankede på.

Betjentene brød imidlertid døren op og den 25-årige beboer var hjemme, viste det sig. I forbindelse med den efterfølgende ransagning fandt betjentene noget hash.

Den 25-årige er nu sigtet for besiddelse af narko.

Den samme skæbne overgik en 33-årig mand, der også fik besøg af politiet i sin bolig i løbet af onsdag aften. Her fandt politiet også en mængde hash.

Den 33-årige blev anholdt og sigtet for at være i besiddelse af narko.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.