Kategorier
Uncategorized

Politiet leder efter 32-årig ukrainsk kvinde

Den forsvundne efterlyste 32-årige ukrainske kvinde Iuliia Tytarchuk. Foto: Østjylands Politi.

RANDERS: Mandskab fra Østjyllands Politi, Redning og Beredskab og militæret har siden om formiddagen lørdag den 16. maj ledt efter en 32-årige ukrainsk kvinde, der fredag forlod sit hjem i Randers i nedtrykt sindstilstand.

Kvinden hedder Iuliia Tytarchuk , og det var hendes mand, der kontakte politiet. Ægteparret har to små børn.

Et signalement, der er udsendt af politiet, lyder på, at hun er almindelig af bygning, 165 cm. høj iført sorte bukser og sort jakke.

Lørdag eftermiddag søgte politiet med hjælp fra en båd fra Beredskab og Redning og en helikopter fra militæret i området ved Vorup Enge og Naturskolen.

Ifølge dagbladet BT havde man tidligere på dagen fundet hendes taske med hendes mobiltelefon i vandet i området ved Gudenå og naturskolen.

Der blev søgt efter hende både i Aarhus og Randers, men mest intensivt i Randers. Hun var formentlig taget til Aarhus, da hun forlod sit hjem, men politiet oplyser til TV2 Østjylland, at hun senere lørdag aften købte en billet tilbage til Randers og at hun derfor formentlig er taget tilbage til byen, hvor hun bor.

Helikopteren kredsede flere gange i løbet af eftermiddagen over Gudenå ved naturskolen og Vorup Enge.

Først på aftenen indstillede politiet eftersøgningen efter kvinden, og omkring kl. 21.00 oplyser Østjyllands Politi, at der ikke er noget nyt i sagen.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.