Kategorier
Uncategorized

Campingvogn hoppede af bil på motorvejen

RANDERS: Bilister på motorvejen uden om Randers ved afkørsel nord, gjorde store øje torsdag morgen ved kl. 09.30-tiden. I anden vognbane holdt en campingvogn.

Kategorier
Uncategorized

27-årig rumæner fik straksdom på 30 dages fængsel

RANDERS: En 27-årig mand fra Rumænien fik torsdag over middag 30 dages fængsel i en straksdom ved Retten i Randers, da han blev fremstillet i et grundlovsforhør.

Kategorier
Uncategorized

Lejer og udlejer i slagsmål i Fredensgade

RANDERS: En udlejers besigtigelse af et lejemål udviklede sig mandag til et slagsmål mellem udlejeren og lejeren af lejligheden i Fredensgade. Efterfølgende er de begge sigtet for vold.

Kategorier
Uncategorized

Nat-ballade på legeplads på Garnisonsvej

RANDERS: En 17-årig mand er efter at han bad nogle betjente om at “fuck af” fra en legeplads på Garnisionsvej omkring kl. 2.00 torsdag morgen, sigtet for at forstyrre den offentlig orden.

Kategorier
Uncategorized

Fire indbrud i Randers

RANDERS: Østjyllands Politi modtog i løbet af tirsdagen anmeldelse om fire indbrud forskellige steder i Randers.

Kategorier
Uncategorized

4-årig reddet af buske da hun faldt ned fra altan

RANDERS: En 4-årig pige slap mandag ved middagstid heldigt fra et fald ned fra en altan i anden sals højde i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport tirsdag.

Kategorier
Uncategorized

Spirituspåvirket bilist skyld i uheld på motorvejen

RANDERS: En spirituspåvirket 34-årig mandlig bilist var sent fredag aften skyld i et bilsammenstød på Nordjyske Motorvej ved Randers. Bilerne kørte i nordlig retning, og der skete kun materiel skade, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.