Østjydsk Bank konkurs

    RANDERS: 14.000 kunder i Østjydsk bank med hovedsæde i Mariager har torsdag eftermiddag mistet deres bank. De bliver fremover kunder i Sparekassen Vendsyssel.

Politiet havde travlt med at teste for narkokørsel

        RANDERS: Betjente fra Østjyllands Politis randersafdeling havde mandag aften travlt med at teste bilister for narkokørsel. I løbet af mindre end tre timer blev bilister taget for kørsel efter at have røget hash eller indtaget amfetamin.

Lastbiltyv kørte ind i husgavl

        RANDERS: Et hus på Ammelhedevej tæt på Assentoft blev sent fredag aften kraftigt beskadiget, da en lastbil kørte ind i husets gavl.

Tricktyveri i Jernbanegade opklaret

        RANDERS: Et gammelt tricktyveri i Rema 1000 i Jernbanegade er opklaret. To mænd blev torsdag dømt i Retten i Aarhus for 22 tricktyverier i forretninger landet over  – bl.a. det i Jernbanegade.

Sexvideo-dom skal i landsretten

En 20-årig mand fra Syddjurs, der i sidste uge ved Retten i Randers blev idømt 30 dages betinger fængsel for at dele en sexvideo med to 15-årige, skal nu også afgive forklaring i landsretten.

Chokoladetyv fik straksbøde

      RANDERS: En butikstyv i Fakta på Markedsgade fik tirsdag en straksbøde, da han var på politistationen i Randers til afhøring. Den 44-årige er udenlandsk statsborger, og derfor fik han en bøde for tyveriet, som han skulle betale med det samme.

20-årig fik 30 dage for deling af sex-video

RANDERS: En 20-årig mand fra Syddjurs blev mandag idømt 30 dages betinget fængsel og  en erstatning på 10.000 kr. til en af de krænkede på den sex-video, som han har delt via de sociale medier.

RSS
Follow by Email