Kategorier
Uncategorized

Indbrudstyv var for påvirket til grundlovsforhør

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 23-årig mand blev tirsdag formiddag ved et grundlovsforhør i Retten i Randers fængslet i to uger sigtet for et indbrud mandag morgen i en lejlighed i Niels Ebbesens Gade.

Kategorier
Uncategorized

Indbrudstyv fældet af tabt gummisko

 

 

 

 

RANDERS: En 23-årig mand skabte kort før kl. 8.00 mandag morgen så meget uro i Niels Brocks Gade, at politiet blev tilkaldt. Fordi han manglede en gummisko blev han anholdt og sigtet for et indbrud tidligere på morgenen på Niels Ebbesens Gade, og han fremstilles over middag den 26. marts i et grundslovsforhør ved Retten i Randers.

Kategorier
Uncategorized

Fængselsstraf for deling af sexvideo ændret til bøde

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Den 20-årige mand, der den 5. februar ved Retten i Randers blev idømt 30 dages betinget fængsel for at dele en sex-video med mindreårige, har fredag formiddag ved Vestre Landsret fået ændret sin straf til en bøde på 2.500 kroner.

Kategorier
Uncategorized

Borger fandt sin stjålne cykel på hjemmeside

 

 

 

 

RANDERS: En 66-årig mand fra Randers blev søndag morgen anholdt på sin bopæl i Randers SV og sigtet for hæleri af cykler.

Kategorier
Uncategorized

Voldsmand: “Tal ordentligt til min søster”

 

 

 

 

RANDERS: En 34-årig mand blev tidligt lørdag morgen den 17. marts anholdt for vold i Storegade, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Kategorier
Uncategorized

Butikstyve gemte Rittersport i korset.

 

 

 

RANDERS: To butikstyve blev  onsdag sidst på eftermiddagen anholdt i Netto på Rådmands Boulevard i Randers for at stjæle slik.

Kategorier
Uncategorized

19-årig får bøde for at bruge skældsord mod betjente

 

 

 

 

RANDERS: En 19-årig mand fra nattelivet i Randers blev tidligt søndag morgen sigtet for fornærmelig tiltale mod politibetjente.

Kategorier
Uncategorized

Fodboldfans ved superligakamp taget med kokain

 

 

 

 

RANDERS: To fodboldfans fra Helsingør havde sigtelser for besiddelse af narko og for at forstyrre den offentlige orden med sig, da de sent onsdag aften rejste hjem efter et par timers ophold på politistationen i Randers.