Spiritusbilist fik bilen baslaglagt

RANDERS: En 50-årig mand fik tirsdag aften konfiskeret sin bil, efter han blev standset ved en buslomme på Hobrovej. En test viste, at han kørt bil med en spirituspromille på mere end to promille, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport onsdag den 30. januar.

42-årige fængslet efter indbrud

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 42-årig mand blev mandag formiddag den 21. januar fængslet i fire uge for indbrud ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Danske Spil efterlyser millionær i Randers

RANDERS: Danske Spil efterlyser en person, der ikke har afhentet sin gevinst på en million kroner efter at have deltaget i et af organisationens spil i Randers, fremgår det af en pressemeddelelse, som Danske Spil har udsendt.

To mænd stjal el-tandbørster i Føtex

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: To mænd blev først på aftenen mandag anholdt for at stjæle to el-tandbørster i Føtex på Dytmærsken i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 8. januar.

Flasketyv taget på fersk gerning på Æblevej

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 41-årig mand blev søndag formiddag anholdt, da han forsøgte at stjæle en sæk med pantflakser fra et skur på Æblevej, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag den 7. januar. Boligens to beboere hørte noget i haven, og da de gik ud for at se hvad det var, mødte de den 41-årige… Læs mere Flasketyv taget på fersk gerning på Æblevej

RSS
Follow by Email