Kategorier
Uncategorized

Spiritusbilist fik bilen baslaglagt

RANDERS: En 50-årig mand fik tirsdag aften konfiskeret sin bil, efter han blev standset ved en buslomme på Hobrovej. En test viste, at han kørt bil med en spirituspromille på mere end to promille, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport onsdag den 30. januar.

Kategorier
Uncategorized

To kvinder anholdt for ulovligt arbejde på massageklinik

RANDERS: To thailandske kvinder på 37 år og 50 år blev mandag anholdt, da Østjyllands Politis afdeling for Særlige Sager aflagde en massageklinik i Randers et uanmeldt besøg. De blev begge sigtet for ulovligt arbejde.

Kategorier
Uncategorized

42-årige fængslet efter indbrud

RANDERS: En 42-årig mand blev mandag formiddag den 21. januar fængslet i fire uge for indbrud ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Kategorier
Uncategorized

Danske Spil efterlyser millionær i Randers

RANDERS: Danske Spil efterlyser en person, der ikke har afhentet sin gevinst på en million kroner efter at have deltaget i et af organisationens spil i Randers, fremgår det af en pressemeddelelse, som Danske Spil har udsendt.

Kategorier
Uncategorized

To mænd stjal el-tandbørster i Føtex

RANDERS: To mænd blev først på aftenen mandag anholdt for at stjæle to el-tandbørster i Føtex på Dytmærsken i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 8. januar.

Kategorier
Uncategorized

Flasketyv taget på fersk gerning på Æblevej

RANDERS: En 41-årig mand blev søndag formiddag anholdt, da han forsøgte at stjæle en sæk med pantflakser fra et skur på Æblevej, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag den 7. januar.

Boligens to beboere hørte noget i haven, og da de gik ud for at se hvad det var, mødte de den 41-årige mand, der var på vej væk med sækken med de tomme flasker.

De tilbageholdte manden, der frivilligt ventede på at politiet kom.Over for betjentene erkendte den 41-årige tyveriet.

De to beboere har tidligere oplevet, at der var forsvundet flasker og andre ting skuret, men det fremgår ikke af døgnrapporten om det også er den 41-årige, der står bag disse tyverier.

Æblevej ligger tæt på Hobrovej i den nordvestlige del af byen.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.