Tre kvinder anholdt på bordel i Randers SV

RANDERS: Mandskab fra Østjyllands Politis afdeling for Særlige Sager anholdte onsdag eftermiddag tre kvinder på et bordel på en adressei Randers SV, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport torsdag den 28. marts.

Tyve havde stjålet barnevogn med prisskilt i lejligheden

RANDERS: Retten i Randers varefængslede onsdag den 27. marts tre personer i fire uger, fordi der blev fundet en stjålet barnevogn og en lang række andre effekter, som politi mistænker også er stjålet, i deres lejlighed på Platanvej tirsdag, oplyser Østjyllands Politi.

Affald gik op i røg

RANDERS: Mandskab fra Beredskab og Sikkerhed sørgede mandag eftermiddag den 25. marts for, at en brand i noget affald på lossepladsen på Romalt Boulevard ikke bredte sig.

Butikstyve vendte tilbage til Bilka

RANDERS: To kvinder på henholdsvis 24 år og 25 år blev om aftenen den 20 marts anholdt for butikstyveri i Bilka, fremgår det af politiets offentliggjorte  døgnrapport torsdag formiddag.

Kvindelig bilist fulgte efter spritbilist

RANDERS: Østjyllands Politi anholdte mandag den 18. marts først på aftenen en 74-årig kvindelig bilist på hendes bopæl i Randers og sigtede hende for spirituskørsel.

Den døde var Pavia Hamann

RANDERS: I forbindelse med et ligsyn tirsdag den 19. marts blev det fastslået, at den døde person, der lørdag eftermiddag blev fundet i Randers Fjord, var den eftersøgte Pavia Hamann.

Harmonikasammenstød på Udbyhøjvej

RANDERS: Der skete lørdag morgen et harmonikasammenstød på Udbyhøjvej, hvor tre biler var impliceret, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport søndag den 3. marts.

RSS
Follow by Email