Kategorier
Uncategorized

26-årig deltog i racistisk overfald i Mørke

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 26-årig mand blev onsdag den 26. august ved middagstid varetægtsfængslet ved Retten i Randers frem til den 15. september for at have deltaget i et racistisk motiveret overfald i Mørke den 21. juli, oplyset Østjyllands Politi på Twitter.

I forvejen sidder en 34-årig mand varetægtsfængslet i sagen.

Den 26-årige blev anholdt tidligt onsdag morgen, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport onsdag.

De to mænd mødtes den 21.juli med en 35-årig mand på en parkeringsplads, hvor de blandt andet spurgte ham om hans tro, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi tidligere har udsendt om sagen.

De fulgte efter den 35-årige mand på hans vej hjem, hvor de sparkede døren til hans bolig ind. De samme skete hos den 35-åriges nabo – en 38-årig mand.

De to mænd blev ifølge politiet slået med knojern og en tung genstand. Den 34-årige mand er desuden sigtet for at have truet en 35-årig kvinde, der overværede episoden.

“Vores efterforskning peger på, at overfaldet er racistisk motiveret, og at de forurettede og gerningsmændene ikke kendte hinanden”, fortæller siger politiinspektør Michael Kjeldgaard i pressemeddelelsen.

“Det er et meget groft overfald.”

Politiet har nu en frist frem til den 15. september med at blive færdige med efterforskningen i sagen. Alternativet er, at politiet beder en dommer om at tage stilling til en forlængelse af varetægtsfængslingen.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.