Havareret bilist sov med øl i hånden

RANDERS: En 49-årig mand blev tæt på midnat natten til fredag den 18. februar sigtet for spirituskørsel, efter han blev fundet sovende i en bil, der var kørt i grøften på Hadstenvej ikke langt fra Tulipvej i det sydlige Randers.

25-årig studerende sigtet for at forfalske coronapas

RANDERS: En 25-årig kvindelig studerende på VIA University College på Jens Otto Krags Plads i Randers, der forsøgte at komme ind på sit uddannelsessted med et falsk coronapas, er mandag den 6. december blevet sigtet for dokumentfalsk, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 7. december.

53-årig nægtede at forlade værtshus

RANDERS: En 53-årig mand fra Randers blev søndag den 17. oktober sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han ikke ville forlade et værtshus på Valdemarsvej i det sydøstlige Randers, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport mandag.

17-årig i grundlovsforhør efter vold mod taxachauffør

RANDERS: En 17-årig mand bliver lørdag den 9. oktober fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers efter han natten til lørdag slog en taxichauffør i ansigtet med en knytnæve, oplyser Østjyllands Politi i den offentliggjorte døgnrapport.

Fuld bilist blev sur på betjent i fotovogn

RANDERS: 21-årig mand blev tidligt søndag morgen den 12. september anholdt for spirituskørsel, efter han blev sur over at være blevet fotograferet af en af Østjyllands Politis fotovogne, fremgår det af politiets offentliggjort døgnrapport mandag den 13. september.

Politiet efterlyser vidner til brand i Støvring

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser vidner til en brand lørdag den 24. juli i et hus på Murhusbakken i Støvring mellem Harridslev og Mellerup. Branden er muligvis påsat, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag den 29. juli.