53-årig nægtede at forlade værtshus

RANDERS: En 53-årig mand fra Randers blev søndag den 17. oktober sigtet for at forstyrre den offentlige orden, da han ikke ville forlade et værtshus på Valdemarsvej i det sydøstlige Randers, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport mandag.

17-årig i grundlovsforhør efter vold mod taxachauffør

RANDERS: En 17-årig mand bliver lørdag den 9. oktober fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers efter han natten til lørdag slog en taxichauffør i ansigtet med en knytnæve, oplyser Østjyllands Politi i den offentliggjorte døgnrapport.

Fuld bilist blev sur på betjent i fotovogn

RANDERS: 21-årig mand blev tidligt søndag morgen den 12. september anholdt for spirituskørsel, efter han blev sur over at være blevet fotograferet af en af Østjyllands Politis fotovogne, fremgår det af politiets offentliggjort døgnrapport mandag den 13. september.

Politiet efterlyser vidner til brand i Støvring

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser vidner til en brand lørdag den 24. juli i et hus på Murhusbakken i Støvring mellem Harridslev og Mellerup. Branden er muligvis påsat, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag den 29. juli.

28-årig mand reddede bindingsværkhus fra brand

RANDERS: En 28-årig mand reddede tirsdag aften den 1. juni tæt på midnat formentlig et bindingsværkhus fra at blive en del af en brand, der var opstået i en halvpalle på Vestergrave i midtbyen, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport onsdag formiddag.

30-årig mand anholdt efter bilflugt fra politiet

RANDERS: En 30-årig mand blev natten til tirsdag den 1. juni anholdt efter en længere biljagt gennem Vorup. Anholdelsen skete på Obovej, hvor den 30-årige kørte ind på en blind vej, fremgår det af den offentliggjorte døgnrapport.