28-årig mand varetægtsfængslet for tre indbrud

RANDERS: En 28-årig mand blev fredag den 14. januar ved Retten i Randers fængslet i fire uger for bl.a. tre indbrud, oplyser Østjyllands Politi.

Den 28-årige mand blev anholdt torsdag ved middagstid i Kaløvigparken i Rodskov ved Hornslet, efter at politiet havde fået et tip om, at han befandt sig på stedet.

På stedet, hvor anholdelsen foregik, fandt politiet også en bil, som politiet mener, at den 28-årige mand har stjålet i løbet af natten til torsdag. Bilen havde været impliceret i to færdselsuheld torsdag morgen.

De tre indbrud er begået i villaer i Framlev, Assentoft og Uggelbølle. Udover tyveriet af bilen i Ebeltoft er han også sigtet for to andre brugstyverier af biler, oplyser politiet i den offentliggjorde døgnrapport.

Den ene bil blev stjålet i forbindelse med indbruddet i Assentoft, mens den anden blev stjålet i Hammel.

Det første færdselsuheld torsdag morgen skete i Fårup ved Rønde, hvor den 28-årige er mistænkt for at snitte en modkørende bil i siden. Chaufføren – en 43-årig mand – forsøgte ellers at undvige ved at trække ud i rabatten, fordi den 28-årige var på vej over i den forkerte vejbane.

Det andet færdselsuheld skete på Slotsgade i Ryomgård, hvor den 28-årige er sigtet for at køre op bag i en anden bil, hvor en 36-årig mand var chauffør.

Der skete ingen personskade ved de to færdselsuheld.

Den 28-årige er også sigtet for tyveri af en nummerplade og for et butikstyveri i Rønde.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

RSS
Follow by Email