Fuld bilist blev sur på betjent i fotovogn

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: 21-årig mand blev tidligt søndag morgen den 12. september anholdt for spirituskørsel, efter han blev sur over at være blevet fotograferet af en af Østjyllands Politis fotovogne, fremgår det af politiets offentliggjort døgnrapport mandag den 13. september.

Anholdelse skete på parkeringspladsen ved Randers Regnskov, hvor den 21-årige efterfølgende havde parkeret den bil, som han kørte i.

Efter den den 21-årige var blevet blitzet af fotovognen, standsede han bilen og tog kontakt til betjenten i fotovognen. Han var ikke tilfreds med den fotosession, fremgik det tydeligt af hans utilfredshed.

Betjenten i fotovognen var ikke i tvivl om, at den 21-årige var påvirket af spiritus, og han kontaktede derefter vagtcentralen i Aarhus, der fik kontakt til en patrulje, der var på landevejen i Randers-området.

Betjentene i patruljevognen kørte til området, hvor fotovognen stod – politiet oplyser ikke i døgnrapporten, hvor det præcist var. De spottede imidlertid hurtigt den 21-årige, der kørte ind på parkeringspladsen ved Randers Regnskov.

Da betjentene tog kontakt til den 21-årige, oplyste han selv, at han vist havde fået for meget at drikke.

Derudover viste det sig, at den 21-årige var frakendt retten til at køre bil.

En test viste, at den 21-årige havde en promille over to. Han blev derfor anholdt. Han blev sigtet for spirituskørsel og for at køre bil i frakendelsesperioden.

I bilen var også en 24-årig kvinde, der oplyste, at hun er ejer af bilen. Hun blev derfor sigtet for at have overdraget bilen til en person, der er frakendt kørekortet.

Derudover skal det vurderes, om der er baggrund for at beslaglægge bilen.

Den 21-årige blev fotograferet kl. 06.40, og han blev anholdt på kort tid efter.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

RSS
Follow by Email