25-årig studerende sigtet for at forfalske coronapas

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 25-årig kvindelig studerende på VIA University College på Jens Otto Krags Plads i Randers, der forsøgte at komme ind på sit uddannelsessted med et falsk coronapas, er mandag den 6. december blevet sigtet for dokumentfalsk, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 7. december.

Politiet blev tilkaldt, da en medarbejde på Via foretog et rutinecheck af coronapas. Hun synes, at der var noget mærkeligt ved det screendump, som hun fik forevist på den 25-åriges mobiltelefon. Der var tilsyneladende ændret på datoen.

Over for en ledende medarbejder på uddannelsesstedet erkendte den 25-årige, at hun havde ændret på datoen, men at hun nu havde slettet det falske pas på sin telefon.

Den 25-årige udleverede sit kørekort til den ledende medarbejder, der kontaktede politiet. Kort efter fortrød hun, at hun havde udleveret kørekort og forsøgte at true sig til at få det tilbage.

Hun blev meget aggressiv, og hun derfor fulgt udenfor uddannelsesinstitutionen. Derefter tog hun hjem.

Efter politiet havde afhørt den ledende medarbejder og paskontrolløren, kørte betjentene hjem til hende og oplyste hende om, at hun blev sigtet for at have fremvist et falsk coronapas.

Politiet oplyser i døgnrapport, at en sag som denne typisk vil give en straf på mellem 20 og 40 dages betinget fængsel. Men da der er tale om en coronarelateret sag, kan straffe blive fordoblet. Det vil blive afgjort ved et retsmøde ved Retten i Randers.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

 

 

 

 

RSS
Follow by Email