Lastbilchauffør havde tom vodkaflaske i kopholderen

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 45-årig mandlig lastbilchauffør blev mandag først på aftenen stoppet og anholdt for spirituskørsel på Nordjyske Motorvej tæt på tilslutningsanlægget ved Randers SV, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 15. september.

Da chaufføren blev testet med et alkometer, viste dig sig at hans promille var over to promille.

I kopholderen stod en næsten tom flaske vodka. I døren stod en ølflaske, der var åbnet.

Da der var tale om en udenlandsk statsborger, blev chaufførens kørekort administrativt inddraget. Desuden blev mandens arbejdsgiver kontaktet. Arbejdsgiveren indvilgede i at betale mandens straksbøde på 5.000 kroner. Samtidig oplyste de, at de ville sende en anden chauffør, der kunne afhente lastbilen, så varerne kunne blive leveret til modtageren.

Politipatruljen stoppede lastbilen, fordi en borger havde undret sig over, at lastbilen slingrede noget voldsomt.

Den udenlandske chauffør blev standset lige efter kl. 18.00.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.