Politiet konfiskerede højtaler i et drivhus

Arkivfoto: Østjyllands Politi

ASSENTOFT: En 22-årig mand måtte onsdag først på aftenen se, at to betjente fra Østjyllands Politi tog hans højtalere med efter et besøg hos ham, fordi han spillede højt, fremgår det af den offentliggjorte døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 15. oktober.

Betjente fra Østjyllands Politi havde tre gange i løbet af et par timer været på besøg, hvor de havde bedt ham om at skrue ned for musikken, som generede naboerne.

Flere naboer havde kontaktet politiet, fordi der blev spillet høj musik i et drivhuset, hvor den 22-årige opholdte sig sammen med to venner.

Første gang politiet besøgte drivhuset – kort tid for kl. 19.00 – var musikken slukket.

Godt halvanden time senere fik politiet igen henvendelser fra naboerne, og endnu engang kom en politipatrulje besøg i drivhuset, hvor den 22-årige blev bedt om at skrue ned for musikken, der var meget høj. Ellers ville højtalerne blive beslaglagt, fortalte betjentene ham.

Betjentene forlod ikke helt området, og allerede et par minutter efter kunne de høre musikken fra drivhuset igen. Derfor var der ingen kære mor. Betjentene tog højtalerne med sig.

Udover beslaglæggelsen af højtalerne blev den 22-årige også sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Det giver typisk en bøde på 1.500 kroner. Den kan dog også i nogle tilfælde være på 3.000 kroner.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.