29-årig kvinde fik bøde på 3.000 kroner for ikke at tjekke coronapas på bordel

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 29-årig udenlandsk kvinde blev onsdag aften den 7. april anholdt, fordi hun ikke havde tjekket om en kunde på et bordel i Randers havde et coronapas.Hun betalte straks en bøde på 3.000 kroner og blev løsladt. Hendes sag skal nu behandles af Udlændingestyrelsen.

Betjente fra Østjyllands Politi havde i løbet af dagen været på kontrolbesøg på flere bordeller i Randers-området for at tjekke om coronarestriktionerne blev overholdt – herunder om der blev fremvist coronapas.

Uden for den 29-åriges arbejdsplads mødte betjentene en kunde, der fortalte, at han ikke havde noget coronapas, og at han havde modtaget en seksuel ydelse fra den 29-årige kvinde.

På bordellet var der to kvinder tilstede, og han udpegede den 29-årige, der efterfølgende blev anholdt.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.