28-årig mand reddede bindingsværkhus fra brand

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 28-årig mand reddede tirsdag aften den 1. juni tæt på midnat formentlig et bindingsværkhus fra at blive en del af en brand, der var opstået i en halvpalle på Vestergrave i midtbyen, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport onsdag formiddag.

Det var den 28-årige mand, der slog alarm. Inden politi og brandvæsen nåede frem havde han rykket halvpallen, der var fyldt med pap og affald, væk fra bindingsværkshuset, så det ikke var muligt for branden at sprede sig.

Politiet var først på stedet og betjentene fik slukket branden med en pulverslukker, mens brandvæsenet stod for efterslukningen, da mandskabet nåede frem.

Årsagen til branden er ukendt, oplyser politiet.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.