26-årig fængslet for tyverier af tre mobiltelefoner sidste år

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 26-årig rumænsk mand blev onsdag formiddag ved Retten i Randers fængslet i 50 dage for tyveri af tre mobiltelefoner sidste år, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport onsdag den 9. juni.

Samtidig blev den 26-årige udvist af Danmark og fik et forbud mod at rejse ind i Danmark i fire år, når han bliver løsladt.

Et af de tre tyverier skete i en pub på Middelgade i Randers, hvor den 26-årige efter lukketid stjal en mobiltelefon fra en bardisk. Telefonens ejermand, der var ansat på pubben, var i færd med at bringe varer ned i en kælder, da tyveriet skete.

Den 26-årige blev imidlertid tydeligt fanget af videoovervågning, og da han blev standset i en rutinekontrol i Haslev på Sydsjælland tirsdag, blev han anholdt, fordi han var efterlyst i politiets interne system. Herefter blev han overdraget til Østjyllands Politi.

Han var også blev fanget af videoovervågning ved to andre tilfælde af tyveri af mobiltelefoner sidste år. Det skete på restauranter i Hellerup og Helsingør. 

Sagen blev behandlet ved Retten i Randers, fordi den seneste forbrydelse, som han var sigtet for, blev begået i Randers.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.