Drabsmistænkte anholdt i hollandsk bil

 

 

 

 

 

 

RANDERS: De tre mistænkte for drabet på den 30-årige randrusianer, der den 22. december om aftenen blev fundet død ved Randers Regnskov, bliver efter alt at dømme først udleveret til Danmark efter nytår, oplyser lederen af efterforskningen ved Østjyllands Politi René  Raffo til flere medier.

Den tre mistænkte – en 36-årig mand, en 19-årig mand og en 38-årig kvinde – blev anholdt sidst på eftermiddagen den 24. december ved Neumunster mellem Kiel og Hamburg i Nordtyskland. Det skete efter at dansk politi havde udsendt en international efterlysning af de tre personer.

De tre danskere blev mandag fremstillet for en undersøgelsesdommer ved en tysk domstol, der besluttede at varetægtsfængsle dem med henblik på udlevering til Danmark.

Hollandsk Opel Corsa

Allerede ved grænsen var det tyske politi blev opmærksom på den hollandsk indregistrerede Opel Corsa, som de tre mistænkte kørte i.

Civile betjente fulgte efter bilen, mens en anhondelse blev forberedt. De tre mistænkte var anset for at være farlige, og det tyske politi besluttede sig derfor at indsætte en specialgruppe med maksimalt sikkerhedsudstyr til at foretage anholdelsen. Derudover blev der også rekvireret læger og ambulancer, der stod klar til hurtigt at gå i aktion, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det blev det imidlertid ikke, da de tre mistænkte overgav sig  uden modstand. Anholdelsen skete ved et vejarbejde på motorvejen ved Neumünster.

Opgør i det kriminelle miljø

Den 30-årige randrusianer blev fundet ved Randers Regnskov kort tid før midnat den 22. december om aftenen.

Dagen efter gennemførte politiet ved middagstid en ransagning på fire adresser i Aalborg, hvor politiet mente, at de tre mistænkte kunne opholde sig.  Forinden havde politiet oplyst, at den 30-årige var blevet dræbt af skud.

Politiet mener, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø, men at der ikke er relationer til den bandekonflikt, der bl.a. har medført, at politiet i nogle uger lukkede et rockerklubhus i Randers.

Læs også:

Politiet ransagede fire boliger efter skuddrab

30-årig mand fundet dræbt ved Randers Regnskov

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

Her tænker du på “Drabsmistænkte anholdt i hollandsk bil”

Lukket for kommentarer.