Drabssigtede udleveret fra tysk politi

 

 

 

 

 

 

RANDERS: De tre personer, der er sigtet for drabet på en 30-mand ved Randers Regnskov den 22.december, blev mandag formiddag kl. 10.00 udleveret til dansk politi ved den dansk-tyske grænse. De bliver fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Randers tirsdag kl. 9.30, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

De tre – en 19-årig mand, en 38-årig kvinde og en 36-årig mand – blev anholdt ved Neumünster det nordlige tyskland af tysk politi den 24. december sidst på eftermiddagen i en bil, hvor der var yderligere to personer.

De var steget ind i bilen i Flensborg, og de var formentlig på vej til Holland.

Den 30-årige blev fundet skudt ved Randers Regnskov sidst på aftenen den 22. december. Dagen efter gennemførte politiet ransagninger på flere adresser i Aalborg og efterlyste de tre personer internationalt.

De tre sigtede har alle folkeregisteradresser i Aalborg.

Læs også:

Drabsmistænkte anholdt i hollandsk bil

Politiet ransagede fire boliger efter skuddrab

30-årig mand fundet dræbt ved Randers Regnskov

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.