Politiet søger vidner til knivstikkeri

        RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser torsdag den 30. august vidner til det kniv-overfald, der skete den 11. august om aftenen på Storegade, fremgår det af en pressemeddelelse.

Tyv flygtede efter retsmøde

              RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser den 23-årige Rasmus Sloth Wittenhoff Jensen, der torsdag den 23. august flygtede fra Retten i Randers på Nørregade, hvor han netop var idømt tre års fængsel.

32-årig løb rundt på motorvejen

        RANDERS: En 32-årig mand skabte natten til mandag den 20. august fare for sig selv og andre, da han løb rundt på motorvejen sydvest for Randers, fortæller Østjyllands Politi i en den offentliggjorte døgnrapport.

Narkohandler taget på fersk gerning

        RANDERS: En narkohandler blev tirsdag den 14. august først på aftenen taget på fersk gerning, da han var i færd med at gemnemføre en handel med skunk og hash på Gl. Hobrovej.

Bilka åbnet i Randers

RANDERS: Flere hundrede mennesker stod i kø, da Bilka i Randers tidligt fredag morgen den 3. august åbnede sit nye supermarked i de ombyggede kvicklylokaler i Randers Storcenter.

Fem bilister taget for narkokørsel

RANDERS: Østjyllands Politi havde en travl onsdag eftermiddag og  nat til torsdag den 2. august i randersområdet. Det blev bl.a. til anholdelse af fem bilister, der blev fundet positive, da de blev testet for narkokørsel.

RSS
Follow by Email