Kategorier
Uncategorized

Politiet søger vidner til knivstikkeri

 

 

 

 

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser torsdag den 30. august vidner til det kniv-overfald, der skete den 11. august om aftenen på Storegade, fremgår det af en pressemeddelelse.

Kategorier
Uncategorized

33-årig bilist havde kun en nummerplade på bilen

 

 

 

 

RANDERS: En 33-årig mand blev sigtet for fem forskellige forhold, da han søndag den 26. august først på aftenen blev standset af en patrulje fra Østjyllands Politi på Langvangen.

Kategorier
Uncategorized

Tyv flygtede efter retsmøde

Østjyllands Politi har offentgjort dette billede af Rasmus Sloth Wittenhoff Jensen. Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

 

 

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser den 23-årige Rasmus Sloth Wittenhoff Jensen, der torsdag den 23. august flygtede fra Retten i Randers på Nørregade, hvor han netop var idømt tre års fængsel.

Kategorier
Uncategorized

33-årig bilist fik konfiskeret sin bil

 

 

 

 

 

RANDERS: En 33-årig mand fik mandag eftermiddag den 20. august konfiskeret sin bil, da han blev standset af en politipatrulje på Mariagervej.

Kategorier
Uncategorized

32-årig løb rundt på motorvejen

 

 

 

 

RANDERS: En 32-årig mand skabte natten til mandag den 20. august fare for sig selv og andre, da han løb rundt på motorvejen sydvest for Randers, fortæller Østjyllands Politi i en den offentliggjorte døgnrapport.

Kategorier
Uncategorized

Narkohandler taget på fersk gerning

 

 

 

 

RANDERS: En narkohandler blev tirsdag den 14. august først på aftenen taget på fersk gerning, da han var i færd med at gemnemføre en handel med skunk og hash på Gl. Hobrovej.

Kategorier
Uncategorized

22-årig i livsfare efter knivstikkeri i Storegade

 

 

 

 

RANDERS: En 22-årig mand fra Aarhus var lørdag aften den 11. august i livsfare efter et større slagsmål i Storegade i Randers, hvor cirka 15 personer var involveret.

Kategorier
Uncategorized

Bilka åbnet i Randers

Folk var stået tidligt op for at være med til åbningen af det nye Bilka i Randers. Foto: Salling Group.

RANDERS: Flere hundrede mennesker stod i kø, da Bilka i Randers tidligt fredag morgen den 3. august åbnede sit nye supermarked i de ombyggede kvicklylokaler i Randers Storcenter.

Kategorier
Uncategorized

Fem bilister taget for narkokørsel

RANDERS: Østjyllands Politi havde en travl onsdag eftermiddag og  nat til torsdag den 2. august i randersområdet. Det blev bl.a. til anholdelse af fem bilister, der blev fundet positive, da de blev testet for narkokørsel.