Kategorier
Uncategorized

Kvinde gemte narko i trusserne

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 23-årig kvinde blev mandag aften anholdt og sigtet for besiddelse af narko. En politipatrulje fandt narko på hende, som hun bl.a. havde gemt i trusserne, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 26. maj.

Kategorier
Uncategorized

Politiet søger vidner til overfald på Glarbjergvej

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: Østjyllands Politi søger vidner til et overfald, der skete natten til fredag den 8. maj ud for nummer 73 på Glarbjergvej, fremgår det af en efterlysning, som politiet har offentliggjort på rigspolitiets hjemmeside.

Kategorier
Uncategorized

Politiet leder efter 32-årig ukrainsk kvinde

Den forsvundne efterlyste 32-årige ukrainske kvinde Iuliia Tytarchuk. Foto: Østjylands Politi.

RANDERS: Mandskab fra Østjyllands Politi, Redning og Beredskab og militæret har siden om formiddagen lørdag den 16. maj ledt efter en 32-årige ukrainsk kvinde, der fredag forlod sit hjem i Randers i nedtrykt sindstilstand.

Kategorier
Uncategorized

Falske betjente standsede kvindelig bilist

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En kvindelig bilist blev søndag morgen den 10. maj standset på Gl. Århusvej tæt på Ølst af tre mænd, der udgav sig for at være politibetjente, fremgår det af politiets døgnrapport mandag.

Kategorier
Uncategorized

14-årig stjal sminke og parfume

RANDERS: En 14-årig pige blev onsdag eftermiddag den 29. april tilbageholdt af en vagt, der havde set hende stjæle varer fra Matas i Dytmærsken, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag.

Kategorier
Uncategorized

Knallertfører løbet op af politiet

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 26-årig knallertfører blev onsdag eftermiddag fanget af en løbende politibetjent, da han havde smidt sin knallert på Gråbrødrestræde for at undvige, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport.