Politiet tilkaldt til bar tre gange natten til fredag

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi havde natten til fredag den 10. december en travl nat ved en bar i Randers, fremgår det af politiet offentliggjorte døgnrapport fredag formiddag. Det blev til tre besøg for at tage sig af uregerlige gæster. Fire blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen.

Først var der tale om en beruset 18-årig mand, der omkring midnat var utilfreds med at en dørmand havde afvist ham ved indgangen. Den 18-årige havde derefter spyttet dørmanden i ansigtet. Da betjentene ankom til stedet, blev den 18-årige anholdt og sigtet for vold.

Cirka tre timer senere slog en 25-årig mand ud efter en af dørmændene, der tilbageholdte ham og kontaktede politiet. Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

En 26-årig ven til den 25-årige kommenterede politiets arbejde, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse. Da det i forbindelse med en visitering viste sig, at han var i besiddelse af kokain, blev han også sigtet for besiddelse af narko.

Kort før kl. 04.00 blev en 24-årig mand, der gav politiet en fuckfinger og kommenterede politiets arbejde, sigtet for at forstyrre den offentlig orden.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.

RSS
Follow by Email