Kategorier
Uncategorized

52-årig kvinde flygtede efter påkørsel af lygtepæl

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 52-årig kvinde blev omkring kl. 5.30 torsdag den 22. november om morgenen anholdt på sin bopæl, efter at hun tidligere på natten havde påkørt en lygtepæl i krydset Rindsvej og Nyvangsvej.

Kategorier
Uncategorized

29-årig kørte rundt med salgs-narko i bilen

Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

 

 

RANDERS: En 29-årig mand blev tirsdag den 20. november ved Retten i Randers idømt et år og tre måneders fængsel for at have kørt rundt i Randers med narko både i blod og bil, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt om sagen.

Kategorier
Uncategorized

Tricktyv stjal kontanter fra 94-årig kvinde

 

 

 

 

RANDERS: En 94-årig kvinde fik tirsdag midt på eftermiddagen stjålet kontanter fra sin lejlighed i sjællandsgade, da en mand hjalp hende med at bære indkøbsposer op i hendes lejlighed, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport onsdag den 14. november.

Kategorier
Uncategorized

Lastbil påkørte bil i nødspor

Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

RANDERS: En lastbil påkørte tidligt mandag morgen den 12. november en personbil, der hold i nødsporet på motorvejen i Randers SV, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport tirsdag.

Kategorier
Uncategorized

27-årig fængslet i fire uger for narkohandel

Retten i Randers. Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 27-årig mand blev mandag den 12. november over middag varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers for besiddelse og videresalg af narko, skriver Østjyllands Politi på det sociale medie Twitter.

Kategorier
Uncategorized

20-årig mand sigtet for graffitihærværk

Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

RANDERS: En 20-årig mand, der onsdag blev anholdt for butikstyveri, blev senere på dagen sigtet for omfattende graffitihærværk, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport torsdag den 8. november.

Kategorier
Uncategorized

37-årig mand stjal vodka og Nutella

 

 

 

RANDERS: En 37-årig mand fra Rumænien blev tirsdag den 6. november om eftermiddagen anholdt og sigtet for butikstyveri fra Føtex på Dytmærsken i Randers.

Kategorier
Uncategorized

Bilist overså mand på knallert

 

 

 

RANDERS: En 36-årig mand på knallert blev søndag den 4. oktober sidst på eftermiddag påkørt af en bil, da han kørte ad Tørvebryggen i retning mod Randers Regnskov.

Kategorier
Uncategorized

Politiet ventede på røver

 

 

 

 

RANDERS: Betjente fra Østjyllands Politi stod og ventede ved Føtex på Mariagervej, da en 24-årig mand i aftes vendte tilbage til forretningen for at finde nogle personlige genstande, som han lidt efter kl. 20.00 onsdag den 31. oktober havde tabt.