24-årig dømt for fire indbrud i Randers

RANDERS: Med en dom ved Retten i Randers på seks måneders fængsel til en 24-årig mand fra Randers er fire indbrud i byen blevet opklaret, fremgår det af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

29-årig stjal bil i Gjerlev

RANDERS: En 29-årig mand er ved et grundlovsforhør i Retten i Randers fredag den 21. september blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for tyveri af bil, tyveri af nummerplader og indbrud et sted, som politiet endnu ikke ved hvor er.

To mænd råbte til indsat i arresten

        RANDERS: Betjente fra Østjyllands Politi anholdte onsdag aften den 19. september to mænd ved Randers Arrest, der højlydt kommunikerede med en indsat i arresten.

Knivstikkere fængslet til 21. september

RANDERS: De to mænd, der tirsdag den 11. september blev stillet for en dommer ved et grundlovsforhør sigtet for deres deltagelse i et slagsmål og knivstikkeri den 11. august i Storegade, blev varetægtsfængslet frem til den 21. september.

To anholdt for knivstikkeri i Storegade

        RANDERS: Østjyllands Politi har anholdt to mænd for forsøg på manddrab i forbindelse med et knivstikkeri på Storegade den 11. august – den første weekend i Randersugen.

70-årig sigtet for ikke at overholde vigepligt

      RANDERS: En 70-årig mand fra Randers er efter et færdselsuheld torsdag morgen den 6. august blevet sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport fredag.

Hest aflivet efter uheld på motorvejen

        RANDERS: En tilkaldt dyrlæge aflivede lørdag aften en svært tilskadekommen hest efter et solouheld på motorvejen tæt på Fårup, fremgår det af politiets døgnrapport søndag den 2. august.

RSS
Follow by Email