Kategorier
Uncategorized

23-årig kørte 103 km i timen hvor der må køres 5o km

RANDERS: I forbindelse med et gaderæs lørdag aften på Engelsholmsvej i Randers, blev en 23-årig mand målt til at køre 103 km i timen på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km i timen, fremgår det at Østjyllands Politis døgnrapport søndag.

Kategorier
Uncategorized

17-årig bilist får 10.000 kroner i bøde

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 17-årig mand fra Randers mister sit kørekort efter han natten til den 13. juli blev taget for bl.a. spirituskørsel på Bredgårdsvej i Hadsten. Samlet set kan forseelsen komme til at koste den 17-årige op til 20.000 kr., oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kategorier
Uncategorized

45-årig indbrudstyv opsporet via stjålet computer

RANDERS: 45-årig mand fra Randers meldte torsdag sig selv på politistationen i Randers efter politiet havde fundet ud af, at han stod bag et indbrud på Højmarksvej onsdag.

Kategorier
Uncategorized

Politiet standsede bil med to forskellige falske nummerplader

RANDERS: De en politipatrulje i nat ved kl. 2.00-tiden i forbindelse med en rutinekontrol stoppede en bil på Mariagervej i Randers, viste det sig, at der sad to forskellige falske nummerplader på bilen, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport torsdag formiddag.

Kategorier
Uncategorized

Østjyderne indleverede 1.700 våben under frit lejde

Et udsnit af de våben, som østjyderne afleverede til Østjyllands Politi i løbet af juni måned. Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyderne afleverede frivilligt cirka 1.700 våben og en del ammunition på de østjyske politikontorer i Aarhus, Randers og Grenaa frem til den 1. juli. Det skete i en fritlejde-periode frem til at nyere og strengere straffe træder i kraft, hvis man besidder ulovlige våben.

Kategorier
Uncategorized

25-årig flygtede fra uheld på motorvejen ved Fårup

FÅRUP: En 25-årig mandlig bilist flygtede efter han torsdag eftermiddag var skyld i et omfattende uheld på motorvejen ved Fårup, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Kategorier
Uncategorized

17-årig kørte narkopåvirket på scooter

RANDERS: En 17-årig mand er sigtet for at køre scooter, mens han var påvirket af narkotika, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport torsdag. Han blev standset ved middagstid onsdag af en politipatrulje, mens han kørte på Viborgvej.

Kategorier
Uncategorized

Færre i Randers får besøg af indbrudstyve

RANDERS: Antallet af indbrud i privat beboelse er faldende i Østjylland, viser tal for første halvdel af 2017, som Østjyllands Polittikreds netop har offentliggjort.

Kategorier
Uncategorized

Intern ansøger skal lede Rehabiliteringsenheden

Fysioterapeut Jannie Fogh Kristensen er udnævnt til ny leder af Rehabiliteringsenheden I Randers Kommune. Foto: Randers Kommune.

Fysioterapeut Jannie Fogh Kristensen tiltræder den 1. august stillingen som chef for Rehabiliteringsenheden i Randers Kommune.