23-årig kørte 103 km i timen hvor der må køres 5o km

RANDERS: I forbindelse med et gaderæs lørdag aften på Engelsholmsvej i Randers, blev en 23-årig mand målt til at køre 103 km i timen på en strækning, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km i timen, fremgår det at Østjyllands Politis døgnrapport søndag.

17-årig bilist får 10.000 kroner i bøde

RANDERS: En 17-årig mand fra Randers mister sit kørekort efter han natten til den 13. juli blev taget for bl.a. spirituskørsel på Bredgårdsvej i Hadsten. Samlet set kan forseelsen komme til at koste den 17-årige op til 20.000 kr., oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet standsede bil med to forskellige falske nummerplader

RANDERS: De en politipatrulje i nat ved kl. 2.00-tiden i forbindelse med en rutinekontrol stoppede en bil på Mariagervej i Randers, viste det sig, at der sad to forskellige falske nummerplader på bilen, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport torsdag formiddag.

Østjyderne indleverede 1.700 våben under frit lejde

RANDERS: Østjyderne afleverede frivilligt cirka 1.700 våben og en del ammunition på de østjyske politikontorer i Aarhus, Randers og Grenaa frem til den 1. juli. Det skete i en fritlejde-periode frem til at nyere og strengere straffe træder i kraft, hvis man besidder ulovlige våben.

17-årig kørte narkopåvirket på scooter

RANDERS: En 17-årig mand er sigtet for at køre scooter, mens han var påvirket af narkotika, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport torsdag. Han blev standset ved middagstid onsdag af en politipatrulje, mens han kørte på Viborgvej.

RSS
Follow by Email