Kategorier
Uncategorized

55-årig skal to år i fængsel for færdselsdrab

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 55-årig mand fra Langå blev tirsdag ved Retten i Randers idømt to års fængsel og 10 års frakendelse af førerretten. Dommen fik han, fordi han havde kørt bil i spirituspåvirket tilstand og forårsaget en færdselsulykke, hvor en 14-årige pige mistede livet.

Kategorier
Uncategorized

Randers-landmand nomineret som årets økolog

80-årige Svend Erik Hjuler Rasmussen fra Randers er nomineret som årets økolog. Foto: Økologisk Landsforening/Netto

RANDERS: Svend Erik Hjuler Rasmussen fra Randers er nomineret som årets økologiske landmand. Det er en pris, der uddeles af Økologisk Landsforening.

Kategorier
Uncategorized

Randers-kvinde beroligede hest på afveje

HOBRO: En kvinde fra Randers beroligede mandag morgen en hest, der havde forvildet sig ud i morgentrafikken på Mariagervej i Hobro, oplyser Nordjyllands Politi i den offentliggjorte døgnrapport tirsdag.

Kategorier
Uncategorized

23-årig blev anholdt for anden gang på tre dage

RANDERS: En 23-årig mand blev tidligt fredag morgen anholdt for anden gang i løbet af tre døgn. Det skete lidt før kl. 06.00 på en bopæl i Hadsten, hvor han opholdt sig. 

Kategorier
Uncategorized

Fire indbrud i Romalt

RANDERS: Østjyllands Politi modtog i løbet af onsdagen fire anmeldelser om indbrud i Romalt i den sydøstlige del af byens omegn.

Kategorier
Uncategorized

To mænd anholdt for forsøg på indbrud

RANDERS: Østjyllands Politi anholdte kort efter midnat natten til onsdag to mænd, som politiet mener ville begå indbrud i en eller flere boliger på Gørtlervej i den nordvestlige del af byen. De to mænd fremstilles onsdag eftermiddag i grundlovsforhør ved Retten i Randers.