Målmand dømt for vold under en fodboldkamp

RANDERS: En 32-årig målmand fra et lokalt hold er ved Retten i Randers idømt 60 dages fængsel for grov vold under en træningskampkamp i serie IV i 2018, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt om dommen.

Tre cykeltyve fængslet i fire uger ved Retten i Randers

RANDERS: Tre mænd fra Litauen blev mandag den 15. april varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Retten i Randers. De er sigtet for flere tyverier af cykler forskellige steder i Midt-og Vestjyllands Politikreds og Østjyllands Politikreds.

31-årig varetægtsfængslet for drab på Mariagervej

RANDERS: En 31-årig mand fra Randers blev tirsdag den 9. april over middag varetægtsfængslet i første omgang i fire uger ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers sigtet for drab på en 25-årig kvinde i en lejlighed på Mariagervej mandag.

Tre mand anholdt efter ballade i Storegade

RANDERS: Tre mænd blev tidligt fredag morgen den 5. april anholdt efter de var smidt ud fra flere beværtninger i Storegade i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport fredag formiddag.

15-årig satte ild til forladt hus

MELLERUP: En 15-årig dreng tilstod søndag aften, at han kort tid forinden havde sat ild til et forladt hus på Støvringgårdsvej i Mellerup, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag den 1. april.

RSS
Follow by Email