Flugtfange fra retsmøde i august anholdt

        RANDERS: En 23-årig mand, der flygtede fra et retsmøde ved Retten i Randers for et par måneder siden, blev torsdag eftermiddag anholdt i en lejlighed i Randers, hvor han har gemt sig siden flugten, oplyser Østjyllands Politi i den offentliggjorte døgnrapport fredag den 26. oktober.

Låsesmed hjalp politiet med at dæmpe musik

          RANDERS: En patrulje fra Østjyllands Politi fik kort efter midnat natten til onsdag den 24. oktober assistance fra en låsesmed i forsøget på at få en beboer i en lejlighed på Ymersvej til at skrue ned for musikken, fremgår det af politiets døgnrapport onsdag formiddag.

Politiet søger vidner til overfald på rutebilstationen

RANDERS: Østjyllands Politi har offentliggjort et billede af en formodet gerningsmand til et overfald på rutebilstationen søndag den 7. oktober om aftenen. Det sker i håb om, at nogen kan hjælpe politiet med oplysninger om gerningsmanden.

Et musikanlæg blev igen beslaglagt

      RANDERS: For anden aften i træk beslaglage betjente fra Østjyllands Politi tirsdag den 16. oktober et musikanlæg, som en gruppe unge mennesker benyttede til at høre høj musik med på Jens Otto Krags Plads i Randers.

17-årig råbte skældsord efter politibetjente

      RANDERS: En 17-årig dreng blev kort efter midnat natten til mandag den 15. oktober anholdt og sigtet for at forstyre den offentlige orden, da han i forbindelse med at betjente visiterede en gruppe teenagedrenge ved Skovbrynet for stoffer.

Cyklist overfaldet af bilist i kassevogn

        RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser en mand, der kørte i en sort kassevogn, som onsdag den 10. oktober om morgenen gav en cyklist  på Aarhusvej en knytnæve i ansigtet.

RSS
Follow by Email