Kategorier
Uncategorized

Flugtfange fra retsmøde i august anholdt

 

 

 

 

RANDERS: En 23-årig mand, der flygtede fra et retsmøde ved Retten i Randers for et par måneder siden, blev torsdag eftermiddag anholdt i en lejlighed i Randers, hvor han har gemt sig siden flugten, oplyser Østjyllands Politi i den offentliggjorte døgnrapport fredag den 26. oktober.

Kategorier
Uncategorized

24-årig mand sigtet for overfald ved rutebilstationen

Det var blandt andet dette billede, der fik flere til at henvende sig til politiet med oplysninger om den formodede 24-årige gerningsmand. Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi har fredag den 26. oktober sigtet en 24-årig mand for et voldeligt overfald på rutebilstationen i Randers den 7. oktober.

Kategorier
Uncategorized

Låsesmed hjalp politiet med at dæmpe musik

Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

RANDERS: En patrulje fra Østjyllands Politi fik kort efter midnat natten til onsdag den 24. oktober assistance fra en låsesmed i forsøget på at få en beboer i en lejlighed på Ymersvej til at skrue ned for musikken, fremgår det af politiets døgnrapport onsdag formiddag.

Kategorier
Uncategorized

Færre indbrud i Østjylland i efterårsferien

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Det er ti år siden, at der har været så få indbrud i den netop overståede efterårsferie, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kategorier
Uncategorized

Politiet søger vidner til overfald på rutebilstationen

Denne mand menes at stå bag et voldeligt overfald på rutebilstationen søndag den 7. oktober omkring kl. 20.30. Politiet vil gerne have offentlighedens hjælp til at finde frem til gerningsmanden. Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi har offentliggjort et billede af en formodet gerningsmand til et overfald på rutebilstationen søndag den 7. oktober om aftenen. Det sker i håb om, at nogen kan hjælpe politiet med oplysninger om gerningsmanden.

Kategorier
Uncategorized

Et musikanlæg blev igen beslaglagt

 

 

 

RANDERS: For anden aften i træk beslaglage betjente fra Østjyllands Politi tirsdag den 16. oktober et musikanlæg, som en gruppe unge mennesker benyttede til at høre høj musik med på Jens Otto Krags Plads i Randers.

Kategorier
Uncategorized

Politiet beslaglage musikanlæg fra støjende unge

 

 

 

 

RANDERS: Mandskab fra Østjyllands Politi beslaglage mandag aften den 15. oktober et musikanlæg hos en gruppe unge mennesker, der opholdte sig på Jens Otto Krags Plads.

Kategorier
Uncategorized

17-årig råbte skældsord efter politibetjente

 

 

 

RANDERS: En 17-årig dreng blev kort efter midnat natten til mandag den 15. oktober anholdt og sigtet for at forstyre den offentlige orden, da han i forbindelse med at betjente visiterede en gruppe teenagedrenge ved Skovbrynet for stoffer.

Kategorier
Uncategorized

Klip-klaprøver fik straksdom i grundlovsforhør

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 21-årig mand blev fredag den 12. oktober først på eftermiddagen idømt otte måneders fængsel for et røveri mod Rema 1000 i Jernbanegade den 2. oktober.

Kategorier
Uncategorized

Cyklist overfaldet af bilist i kassevogn

 

 

 

 

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser en mand, der kørte i en sort kassevogn, som onsdag den 10. oktober om morgenen gav en cyklist  på Aarhusvej en knytnæve i ansigtet.