38-årig mand udvist efter dom for våbentyveri

RANDERS: En 38-årig mand blev ved tirsdag ved Retten i Randers dømt til at tilbringe halvandet år i fængsel for våbentyveri, besiddelse af skydevåben og indbrud. Der udover blev ghaneseren udvist fra Danmarks med et indrejseforbud, der gælder i 12 år.

Tradium-mekaniker tæt på æresmedalje ved VM i Skills

RANDERS: Den 22-årige personvognsmekaniker Sander Stensgaard Kristensen fra Randers var to points fra en æresmedalje, da han deltog i verdensmesterskabet i Skills  i Abu Dhabi i efterårsferien. Sander Stensgaard Kristensen opnåede 698 points – kun to points fra 700 points, der var kravet for at have fået en ”Medaillon for Excellence” med hjem fra de fire… Læs mere Tradium-mekaniker tæt på æresmedalje ved VM i Skills

Få gode råd på Østervold om indbrud

RANDERS: Østjyllands Politi parkerer torsdag en varebil og et par betjente på Østervold, hvor det bliver muligt for randrusianerne at få gode råd, så de kan undgå indbrud i deres bolig.

Fire indbrud i Assentoft

ASSENTOFT: Østjyllands Politi modtog i løbet af søndagen anmelde om fire indbrud i privat beboelse i Assentoft. De er alle begået i løbet af weekenden, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport mandag.

Gerningsmanden meldte sig selv mandag

RANDERS: Den efterlyste gerningsmand til en voldsepisode i Fakta den 19. maj henvendte mandag sig selv til politiet, efter at bekendte havde gjort ham opmærksom på efterlysningen.

Politiet efterlyser voldsmand fra Fakta

RANDERS: Østjyllands Politi har offentliggjort et billede af en mand, der står bag en voldsepisode i Fakta på Dytmærsken den 19. maj. En 68-årig mand blev skubbet og faldt, så han slog sig så meget, at han måtte opholde sig på et plejecenter i syv uger.

RSS
Follow by Email