Kategorier
Uncategorized

82-årig kvinde fik sit dankort stjålet

RANDERS: En 82-årig kvinde, der bor på Rindsvej, fik fredag middag stjålet sit dankort efter hun havde været ude at handle, fremgår det af politiets døgnrapport lørdag.

Kategorier
Uncategorized

Indbrudstyve havde også narko og en pistol

RANDERS: Østjyllands Politis efterforskning i en sag om indbrud på Randers Smedekro på Udbyhøjvej natten til mandag førte i løbet af dagen til flere sigtelser mod de to formodede gerningsmænd.

Kategorier
Uncategorized

To mænd anholdt for indbrud på Randers Smedekro

RANDERS: Østjyllands Politi har tidligt mandag morgen anholdt to mænd, der forsøgte indbrud på Randers Smedekro på Udbyhøjvej.

Kategorier
Uncategorized

Kvinde bjerget ved Justesens Plæne er død

RANDERS: En 55-årig kvinde, der søndag aften fald i Gudenå ved Fladbro, er død. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelsemandag eftermiddag.

Kategorier
Uncategorized

Randers har fået professor i hjertestop

Professor Bo Løfgren. Foto: Thomas Harder.

RANDERS: Læge Bo Løfgren er med virkning fra den 1. september blevet udnævnt til – som den første i Danmark – professor med speciale i hjertestop. Han har de seneste år forsket i hjertestop som ansat på Medicinsk Afdeling på Randers Regionshospital.

Kategorier
Uncategorized

22-årig bilist flygtede fra påkørsel

RANDERS: En 22-årig kvindelig bilist flygtede torsdag morgen, da hun påkørte en bil på Ymersvej i det nordvestlige Randers.

Kategorier
Uncategorized

Formodede indbrudstyve varetægtsfængslet i to uger

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 33-årig og en 36-årig mand blev ved et grundlovsforhør fredag middag varetægtsfængslet i to uger sigtet for indbrud et ukendt sted i Randers. En patrulje anholdte i nat kort efter kl. 4.00 de to mænd i en bil fyldt med mulige tyvekoster.

Kategorier
Uncategorized

Seks indbrud anmeldt i Randers søndag

RANDERS: Østjyllands Politi modtog i løbet af søndagen anmeldelse om seks indbrud i randersområdet. Fire af dem er begået i Randers SV i boliger tæt på Hammelvej, og to af dem er begået i Romalt.

Kategorier
Uncategorized

Flugtbilist påkørte 13-årig pige på Fladbrovej

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser vidner til en påkørsel, der skete lidt før kl. 8.00 fredag morgen på Fladbrovej. Tæt på H. C. Andersens Vej blev en 13-årig pige ramt af en bil, og føreren flygtede straks fra.

Kategorier
Uncategorized

Tre drenge dømt for røverier mod ældre kvinder

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Tre drenge på 15 år, 16 år og 17 år blev torsdag dømt for flere tilfælde af gaderøverier i Randers i april.