82-årig kvinde fik sit dankort stjålet

RANDERS: En 82-årig kvinde, der bor på Rindsvej, fik fredag middag stjålet sit dankort efter hun havde været ude at handle, fremgår det af politiets døgnrapport lørdag.

Indbrudstyve havde også narko og en pistol

RANDERS: Østjyllands Politis efterforskning i en sag om indbrud på Randers Smedekro på Udbyhøjvej natten til mandag førte i løbet af dagen til flere sigtelser mod de to formodede gerningsmænd.

Randers har fået professor i hjertestop

RANDERS: Læge Bo Løfgren er med virkning fra den 1. september blevet udnævnt til – som den første i Danmark – professor med speciale i hjertestop. Han har de seneste år forsket i hjertestop som ansat på Medicinsk Afdeling på Randers Regionshospital.

Formodede indbrudstyve varetægtsfængslet i to uger

RANDERS: En 33-årig og en 36-årig mand blev ved et grundlovsforhør fredag middag varetægtsfængslet i to uger sigtet for indbrud et ukendt sted i Randers. En patrulje anholdte i nat kort efter kl. 4.00 de to mænd i en bil fyldt med mulige tyvekoster.

Seks indbrud anmeldt i Randers søndag

RANDERS: Østjyllands Politi modtog i løbet af søndagen anmeldelse om seks indbrud i randersområdet. Fire af dem er begået i Randers SV i boliger tæt på Hammelvej, og to af dem er begået i Romalt.

Flugtbilist påkørte 13-årig pige på Fladbrovej

RANDERS: Østjyllands Politi efterlyser vidner til en påkørsel, der skete lidt før kl. 8.00 fredag morgen på Fladbrovej. Tæt på H. C. Andersens Vej blev en 13-årig pige ramt af en bil, og føreren flygtede straks fra.

RSS
Follow by Email