Kategorier
Uncategorized

Lastbilchauffør havde tom vodkaflaske i kopholderen

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 45-årig mandlig lastbilchauffør blev mandag først på aftenen stoppet og anholdt for spirituskørsel på Nordjyske Motorvej tæt på tilslutningsanlægget ved Randers SV, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 15. september.

Kategorier
Uncategorized

Kunde stjal abe ved røveri hos isenkræmmer

RANDERS: En mandlig kunde stjal torsdag eftermiddag den 3. august en stor Kaj Bojesen Abe fra en forretning i Middelgade i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport fredag. Politiet har en formodning om hvem gerningsmanden er.

Kategorier
Uncategorized

122 personer har fået mindst 3.000 kr. i bøde for at købe kokain

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: 122 personer – langt de fleste fra Randers – har siden begyndelsen af 2019 fået mindst 3.000 kr. i bøde hver for at have købt kokain af en 24-årig narkohandler. Den samlede bødesum er på mere end en million kroner, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse mandag den 31. august.

Kategorier
Uncategorized

Det kostede 29-årig mand 2.500 kr. at stige på toget i Randers

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 29-årig mand, der ikke ville tage mundbind på i toget, da han steg på i Randers, blev søndag morgen den 30. august taget ud af toget af to betjente, da toget standsede på banegården i Aarhus. Det koster ham formentlig en bøde på 2.500 kr.