Tricktyve stjal 90-årig kvindes pung

          RANDERS: En 90-årig kvinde blev torsdag omkring kl. 11.00 uden for sin bopæl franarret sin pung af tricktyve, fremgår det af politiets døgnrapport fradag den 26. januar.

18-årig i grundlovsforhør for indbrud

        RANDERS: En 18-årig mand fremstilles i grundlovsforhør torsdag over middag ved Retten i Randers sigtet for et indbrud hos en købmand og et indbrudsforsøg i en virksomhed på Agerskellet, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

42-årig bilist blev skåret fri fra bil efter færdselsuheld

            RANDERS: En 42-årig kvindelig bilist fik mandag den 22. januar klippet taget op på den bil, som hun kørte i, da hun var impliceret i et færdselsuheld på Randersbro. Hun havde stærke rygsmerter efter uheldet, og redningsmandskabet besluttede derfor at skære bilen op, så hun kunne løftes ud, fremgår… Læs mere 42-årig bilist blev skåret fri fra bil efter færdselsuheld

Drabssigtede udleveret fra tysk politi

            RANDERS: De tre personer, der er sigtet for drabet på en 30-mand ved Randers Regnskov den 22.december, blev mandag formiddag kl. 10.00 udleveret til dansk politi ved den dansk-tyske grænse. De bliver fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Randers tirsdag kl. 9.30, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Biltyv fremstilles i grundlovsforhør

        RANDERS: Østjyllands Politi vil onsdag eftermiddag forsøge at få en 40-årig biltyv fængslet ved et grundlovsforhør ved Retten i Randers, fremgår det af politiets døgnrapport.

RSS
Follow by Email