Kategorier
Uncategorized

43-årig på knallert anholdt for spirituskørsel

RANDERS: En 43-årig mand blev mandag eftermiddag standset af en politipatrulje på Rosenørnsgade i Randers, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport tirsdag den 28. maj.

Kategorier
Uncategorized

35-årig fanget af politihund da han ville flygte

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 35-årig mand stod tilbage med seks sigtelser og to forgæves løbeture, da han tidligt fredag morgen den 24. maj i Randers havde forsøgt at flygte fra politiet, fremgår det af politiets døgnrapport fredag formiddag. En politihund stoppede ham.

Kategorier
Uncategorized

Politiet har anholdt endnu en indbrudtyv

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: Østjyllands Politi har anholdt endnu en gerningsmand til et indbrud, der blev begået i en villa i Randers c-området mandag, fremgår det af politiets døgnrapport torsdag formiddag den 23. maj.

Kategorier
Uncategorized

Verdo tjener penge i Aarhus

Arkivfoto: Verdo

RANDERS: Mandskab fra energiselskabet Verdo tjener i disse dage gode penge i Aarhus. Selskabets vejbelysningsafdeling har nemlig fået til opgave at pille valgplakater ned fra lygtepælene, der ikke overholder bestemmelserne i vejloven.

Kategorier
Uncategorized

31-årig varetægtsfængslet for indbrud i Randers C

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 31-årig mand blev tirsdag formiddag den 21. maj ved Retten i Randers varetægtsfængslet i fire uger for et indbrud, der blev begået i envilla i Randers C-området mandag.

Kategorier
Uncategorized

42-årig mand fængslet for vold mod tidligere kæreste

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 42-årig mand blev lørdag formiddag den 4. maj ved Retten i Randers varetængtsfængslet i fire uger for kvalificeret vold mod en tidligere kæreste.