Kategorier
Uncategorized

Dement mand fundet med hjælp fra Twitter


RANDERS: Østjyllands Politi fik onsdag hjælp fra det sociale medie Twitter, da en 82-årig dement mand forlod Tirsdalens Plejehjem uden sin gps, fremgår det af politiets døgnrapport torsdag den 27. december.

En halv time efter at der var udsendt en efterlysning af den 82-årige, blev politiet ringet op af en borger, der stod sammen med ham på Holmsgårdsvej.

Borgeren havde set efterlysningen af den 82-årige på Twitter og havde mødt ham kort efter – og kontaktede politiet. en patrulje hentede manden, der blev kørt tilbage til Tirsdalens Plejehjem.

Den 82-årige var gået fra Tirsdalens Plejehjem omkring kl. 16.00. Politiet iværksatte en større eftersøgning, og da den ikke gav resultat besluttede man omkring kl. 20.40 at udsende en efterlysning via Twitter.

Du kan tilmelde dig Randersnews.dk på Facebook her.


Kategorier
Uncategorized

Drabsmand skal 20 år i fængsel

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Retten i Randers idømte fredag en 37-årig mand fængsel i 20 år for drabet på en 30-årig mand ved Randers Regnskov den 22. december 2017, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt.

Kategorier
Uncategorized

Butikstyv tog parfume med alarm

RANDERS: Alarmen gik, da en 49-årig mand ville gå fra Føtex på Mariagervej onsdag den 5. december om eftermiddagen. Han havde forsøgt at forlade forretningen med parfume.

Kategorier
Uncategorized

24-årig mand fik mors bil beslaglagt

Foto: Østjyllands Politi.

 

 

 

 

 

RANDERS: En 24-årig mand fik tirsdag morgen efter en rutinekontrol i krydset Bøsbrovej og Toldervej beslaglagt bilen med henblik på konfiskation. Det var tredje gang, at han blev taget for at køre bil, mens han er frakendt kørekortet.

Kategorier
Uncategorized

27-årig kvinde et år i fængsel for net-svindel

Foto: Østjyllands Politi

RANDERS: En 27-årig kvinde er ved Retten i Randers blevet idømt et års fængsel for internet-bedrageri, fremgår det af en pressemeddelelse, som østjyllands Politi har udsendt. Det er anden gang, at hun bliver idømt fængsel for bedrageri over internettet.

Kategorier
Uncategorized

43-årig butikstyv smed trøje fra sig under flugt

 

 

 

 

RANDERS: En 43-årig mand blev mandag formiddag den 3. december anholdt på Randers Busterminal sigtet for nogle minutter tidligere at have stjålet en trøje fra en tøjforretning i Brødregade, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport..