Dement mand fundet med hjælp fra Twitter

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: Østjyllands Politi fik onsdag hjælp fra det sociale medie Twitter, da en 82-årig dement mand forlod Tirsdalens Plejehjem uden sin gps, fremgår det af politiets døgnrapport torsdag den 27. december. En halv time efter at der var udsendt en efterlysning af den 82-årige, blev politiet ringet op af en borger, der stod sammen med… Læs mere Dement mand fundet med hjælp fra Twitter

Drabsmand skal 20 år i fængsel

RANDERS: Retten i Randers idømte fredag en 37-årig mand fængsel i 20 år for drabet på en 30-årig mand ved Randers Regnskov den 22. december 2017, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt.

Butikstyv tog parfume med alarm

RANDERS: Alarmen gik, da en 49-årig mand ville gå fra Føtex på Mariagervej onsdag den 5. december om eftermiddagen. Han havde forsøgt at forlade forretningen med parfume.

24-årig mand fik mors bil beslaglagt

          RANDERS: En 24-årig mand fik tirsdag morgen efter en rutinekontrol i krydset Bøsbrovej og Toldervej beslaglagt bilen med henblik på konfiskation. Det var tredje gang, at han blev taget for at køre bil, mens han er frakendt kørekortet.

27-årig kvinde et år i fængsel for net-svindel

RANDERS: En 27-årig kvinde er ved Retten i Randers blevet idømt et års fængsel for internet-bedrageri, fremgår det af en pressemeddelelse, som østjyllands Politi har udsendt. Det er anden gang, at hun bliver idømt fængsel for bedrageri over internettet.

43-årig butikstyv smed trøje fra sig under flugt

        RANDERS: En 43-årig mand blev mandag formiddag den 3. december anholdt på Randers Busterminal sigtet for nogle minutter tidligere at have stjålet en trøje fra en tøjforretning i Brødregade, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport..

RSS
Follow by Email