Kategorier
Uncategorized

42-årig mand dømt for at true politiet

 

 

 

 

RANDERS: En 42-årig mand er ved Retten i Randers idømt psykiatrisk behandling efter han den 17. juli truede med at skyde politibetjentene i Randers ihjel.

Kategorier
Uncategorized

Fire mænd anholdt for at blive væk fra session

 

 

 

 

RANDERS: Fire mænd blev tirsdag anholdt, fordi de er blev væk fra session, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse onsdag morgen.

Kategorier
Uncategorized

Hverdagskunst på regionshospitalet

Lone Hayden og Knud Andersen fra Hornslet var blandt de første, der så udstillingen, da den var hængt op. Foto: Region Midtjylland/Helle Brandstrup Larsen.

RANDERS: Indtil udgangen af december kan alle interesserede se en foto-udstilling på Regionshospital Raders, der viser dagliglivet i fire europæiske storbyer.

Kategorier
Uncategorized

Serie-indbrudstyv i fængsel i 30 måneder

Foto: Østjyllands Politi.

RANDERS: En 24-årig mand fra Grenå er ved Retten i Randers blevet idømt en dom på to og et halvt års fængsel for 23 indbrud og indbrudsforsøg, ulovlig omgang med våben samt vold, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi har udsendt.

Kategorier
Uncategorized

Fakta-ansat stoppede spritbilist

Foto: Østjyllands Politi.

SPENTRUP: En ansat i Fakta i Spentrup ved Randers forhindrede onsdag morgen en meget spirituspåvirket kvinde i at køre væk fra forretningens parkeringsplads i en bil.